DİYARBAKIR / ÇERMİK - Çermik Fen Lisesi

SOSYAL ETKİNLİLERİMİZ

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle birlikte yemek etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Kaymakamımız Vahit Yılmaz, Belediye Başkanımız Şehmus Karamehmetoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Bozdoğan ve Şube Müdürlerimiz 'Yurdumun Değerleri' projesi kapsamında okulumuzun yapmış olduğu "Bulamaç" etkinliğine katılarak öğrencilerimizle bir araya geldiler.

Ekm

Okul kültürümüzün pekiştirilmesi kapsamında okulumuza yeni atanan ve adaylığı kalkan öğretmenlerimiz tarafından yemek düzenlendi.

Ekm

Sosyal Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz ile halı saha maçı yapıldı.

Ekm

12. sınıf öğrencilerimizin sınav stresini azaltıp motivasyonlarını arttırmak amacıyla 12. sınıflarımız arasında voleybol turnuvası yapıldı . Turnuva sonrasın da tüm 12. sınıf öğrencilerimizle pasta kesildi.